Seljanka

Evkalipt Su Ox Esplendor Ox Ghadames Ox
Esperada Ox
Viuga Ox Aswan EG ox
  Nastavnitsa Ox
Sw Canella 7 Wpb Primo Se Ox Sts Engano Pl Ox
Polka Se Ox
Melli II 2 Wpb Ijsselvliedt's Victory 6 W
Highmead Kelita

* 10.5.2002
Arabiristeytys (3/4 ox) P02-1120
Säkä 152 cm

Kun Kari oli muutaman vuoden kisaillut, niin meille oli tullut alleviivatun selväksi, että jos sijoituksia ja tuloksia haluaa, niin hevosen pitää olla kepeämpi ja ketterämpi. Pelkkä sisu ja voima ei matkaratsastuksessa kauas kanna.  Hiljaisesti etsittiin toista hevosta ja hiljaisesti se myös tuli vastaan. Ystävämme elämäntilanne oli muuttunut ja näin ollen Sella tuli meille aluksi ylläpitoon ja pysyvästi omaan ruokakuntaamme vuoden 2009 alussa.

Tavoitteet oli asetettu kovalle tasolle ja ensimmäisistä kv-kisoista olikin mukavia tuliaisia kotiin tuotavaksi. Ikävä kyllä tamma riekkui omia aikoja kauden tärkeintä kilpailua edeltävällä lepokaudella ja tästä ilottelusta oli seurauksena jännevamma. Ensin paranneltiin vammaa ja sitten keksittiin, että varsakin voisi olla hyvä veto siihen saumaan.  Kaikki ei mennyt ihan toivotulla tavalla, mutta vihdoin ja viimein tamma saatiin kantavaksi kesällä 2014 ja Sella varsoi ihanan korunkauniin varsan juhannuksena 2015.

Sella on nyt taas aloittanut varovaisesti harjoittelun ja nähtäväksi jää, saadaanko se vielä kilpailukuntoon ja kuinka pitkiin matkoihin rahkeet riittävät. Ainakin se on erinomainen emä, joten ehkä varsomishommia on tiedossa myöhemminkin.

Parhaat saavutukset:

ESRA aluemestari 2009
ESRA alueranking I 2009
FEI CEI* Vesilahti I 2010
FEI CEI* Kurgjärve II 2010
FEI CEI* Vesilahti II 2011