Viikko 16

Maailma alkaa näyttää keväiseltä. Lumet ovat käytännössä sulaneet ja pientareilla pilkistelee oraat. Hevoset bongaavat jokaisen korren ja kevätnappailu on alkanut.

Satu jaksaa joka tiistai puuhailla Soronoon kanssa kaikkea kehittävää ja Rita viihdyttää hevosia perjantaisin.

Saran innokkuuden ansiosta aloitimme leirikauden. Kaikkia määräyksiä noudattaen pidettiin pikkuruinen kevätleiri. Mukana Karin ja itseni lisäksi Rita ja Sara. Ohjelmassa n. 20 km maastolenkki ja toisena päivänä työskentelyä sileällä. Hyvin meni ja olihan se kiva päästä taas porukalla touhuamaan. Lisäksi tietenkin syötiin hyvin ja vaihdettiin kuulumisia. Nautin kyllä suunnattomasti kun saan näiden nuorten naisten kanssa tehdä töitä. Kuuluvat läheisesti tiimiin ja perheeseen. Oma tekemiseni ja osaamiseni ja aatteeni näkyy hienolla tavalla näissä nuorissa, joiden kanssa olen saanut jo vuosia tehdä yhteistyötä. Tekeminen ja tavoitteet muuttuvat, mutta kun olemme yhdessä, niin olemme yhtenäinen porukka ja jaamme saman ideologian.