4-8.7.2005

Hirvittävä helleviikko. Maanantain Hopo oli taas kotona ruohoa rouskuttamassa. Paarmat ilmestyivät auringon kanssa samalla hetkellä ja kiusasivat Hopsua älyttömästi Coopersectistä huolimatta. Effol antoi hetkellisen rauhan, mutta sitten sama pommitus alkoi taas. Tapoimme ötököitä Karin kanssa kilpaa ja saimme omaankin nahkaamme parikymmentä pistoa. Ei ne mukavilta tunnu ihmisistäkään.

Muina aamuina kävimme heti kahdeksalta poikaa liikuttamassa. Aika kevyesti otettiin väistöjä ja etuosan käänöksiä ja muuten lähinnä käyntiä. Ei oikein henno hevosta juoksuttaa, kun lämpömittari näyttää 25 jo aamun sarastaessa. Tiistaina kävimme Idän Ratsussa ja ostimme taas vähän “tuikitarpeellista” hevostavaraa. Kotiin palauttuamme tulimme siihen tulokseen, että kyllä meille taitaa Hööks ja Börjes sopia kuitenkin paremmin, vaikka aionkin Cavallon saappaat jossain vaiheessa teetättää.