Viikko 8

Etelä-Suomi viettää talvilomaa ja säätkin suosivat. Hirvittävä porukka vaelsi pohjoiseen ja kammoksuttaa oikein, että mikä pandemiaryöppy saadaan aikaiseksi. Itse vielä elättelen toiveita, että pääsisin Mintun porukkaa moikkaamaan ennen kuin lumet sulavat pois. Mutta katsotaan, katsotaan. Ainakaan talvilomaviikkojen aikana en ole menossa.

Etätyö mahdollistaa aamuiset tallikäynnit ja se on kyllä hieno homma.  Kuiviketta tilattiin lisää ja heinää myös.  Eiköhän pärjätä tällä täydennyksellä laitumille.  Tosin laidunaitoja pitää fiksata kunhan metsäkone on työnsä tehnyt. Kari kävi kipakan pakkasen aikana repimässä tolppia ja lankoja ja nyt vaan odotellaan, että lumi sulaa ja saadaan tintata tolpat uudelleen maahan tietyiltä osin.

Hevosten kanssa hommat etenevät leppoisasti ja laumassa vallitsee harmonia. Päivät pitenevät ja pian ollaan taas  yöttömässä yössä. Aika harppoo kovaa vauhtia. Mitään ihmeellistä treeniä ei ole päällä kun ei myöskään ole takuita, että kisojakaan suuremmin pystyttäisiin järjestämään. Liitto jo linjasi, että kisoja ei toistaiseksi järjestetä. TaiRat perui jo jokin aika sitten tälle viikonlopulle suunnitellut kisat. Harmi, harmi, mutta eipä tässä kannata ihokastaan repiä.

Rita saatiin taas porukoihin ja hän alkaa käydä säännöllisesti tallilla. Kiva homma ja winwin-tilanne.