Viikko 26

Hevoset pellossa. Soron kanssa tutustumista ja laumautumista. Pienen pienin askelin. Luulen, että varsinaisesti päästään etenemään vasta kun laidunkausi loppuu.

Päätettiin tukea TaiRatia siten, että lähdetään sponssaamaan heidän cup-hankettaan. Ovat laatineet pisteytyskaavan, jolla heidän kisoista kerääntyy pisteitä ja vuoden lopuksi luokkansa paras ratsukko palkitaan kiertopalkinnolla. Viidellä kiinnityksellä patsaan saa omakseen, joten jonkin aikaa palkinto on kierrossa.

SM-kisojen valmistelu on alkanut. Olen lupautunut jälleen stewardiksi ja sinnekin on jotain palkintoja luvattu. Toivottavasti saadaan hyvät kisat aikaiseksi.  Ainakin Taikayön ratsastajat panevat ihan parastaan, että tämä korona kevään ja kesän kisatoiminta kuitenkin onnistuisi jotenkin. Heidän varassaan toiminta tuntuu nyt täysin olevan, mutta toivotaan että pienen huilin jälkeen muutkin seurat taas aktivoituisivat.