Viikko 22

Leirikesä  vaikuttaa lupaavalta.  Junnujen kanssa oli lyöty päivät jo lukkoon, mutta päällekkäisen juttujen takia siirrettiin sitä heinäkuun alkuun.  Tämän vuoden uutuutena on sennujen retroleiri. Ajatuksena on palata niihin nuoruusajan fiiliksiin. Katsotaan nyt mitä saan aikaiseksi. Odotan kuitenkin taas todella innolla tohinaa ja touhua tallin pihapiirissä.

Hevosia on totuteltu vihreään ja ne ovat pari kertaa käynneet jo laitumellakin. Vanhasta tottumuksesta ja varsin rauhallisesti. Tatanka tietenkin hakee pientä kisailua ja Sella satunnaisesti innostuu kisaan mukaan. Toistaiseksi se vielä vetää pidemmän korren.

Pauliina on käynyt Tatankan selässä ja hionut hienoisia yksityiskohtia. Sen verta on käynyt selväksi, että kyllä Tatankallakin luonnetta on.  Jos ei huvita, niin ei huvita. Mutta silloin kun huvittaa, niin hyvinhän homma menee.

Soronoo kehittyy omalla suunnallaan. Satunnaisesti saan siltä suunnalta kuvamateriaalia ja muutosta tapahtuu. Hampaat huolletaan ensi viikolla. Paino on alkanut putoamaan ja vähitellen sieltä saattaa kuoriutua ihan oiva ja soiva peli.

Ahkeroitiin laitumilla. Saatiin tintattua maahan lisää tolppia ja nyt tilaa on enemmän kuin tarpeeksi. Ja jos jostain kummallisesta syystä Soronoo ei saisi sijaa laumassa niin sille on oma lohkonsa. Uskon tosin, että lauma saadaan kasaan ja lohkoja jakamalla saadaan mahdollisimman pitkäkestoinen laudunkausi. Nyt on vaan ollut ikävän kuivaa ja laidun on noussut kituliaasti.