Maaliskuu

Minttu kävi meillä heti kuun alussa vähän ottamassa Sellasta tuntumaa.  Saana pääsi ripille ja vielä ehdittiin kuin ehdittiinkin pitää Riemuratsukoiden junnujen lumileiri Levillä ennen kuin Korona vyöryi päälle. Leiristä kirjoitan vähän lisää Tien päällä-osioon, mutta tiivistettynä taas upea reissu ja varmasti saavutettiin se, mitä tavoiteltiinkin.

Minttu piipahti täällä vielä treenaamassa enkkua sekä matkaratsastusta ja sitten pamahti liikkumiskieto, matkustuskielto, kokoontumiskielto, kättelykielto, yskähdyskielto ja moni muukin kielto sekä rajoitus päälle.

Tatankaa on ratsastettu nyt jo aika säännöllisesti ja kunhan poikkeustilat puretaan niin varmaan saadaan se jossain vaiheessa lähtöviivalle. Karihan sieltä on nyt mähkähdellyt maahan tasaiseen tahtiin, joten ihan on äitinsä elkeet tietyissä tilanteissa vaikka luonteeltaan on niin lempeä.