Viikko 43

Kari karisti Tussulan pölyt kannoiltaan ja singahti Vegasiin. Onneksi Rangerissa oli jo nastat alla ja tallireissut teinkin liukastelematta sillä. Tatanka on kasvattanut todella huonosti talvikarvaa ja vahvasti näyttää siltä, että loimitusrikas talvi on edessä.

Rita kävi kokeeksi Sellan selässä ja oikein kivasti meni. Sellalla taisi olla prinsessapäivä.  Jos aika alkaa olla kypsä, niin satunnaisesti voisi käydä vaikka ratsastamassa. Kenttäkin on ollut kohtalaisessa kunnossa. Illat ovat vaan sikamaiset pimeät ja pimeämmiksi muuttuu kun kelloja taas rukattiin.

Sääntövaliokunnassa on väännetty yleisen osan muutoksia ja vähän viiveellä olen ehtinyt niihinkin vastailla. Lajisääntöijin ei harrastajakunnalta muutosehdotuksia tullut, mutta jotain säädettäväähän niissäkin on ja ennen liiton seminaaria pitää hommat saada jiiriin.

Otin loppuviikolle vapaata ja aika kuluikin aika mukavasti tallilla.