Viikko 40

Sääntomuutosjuttuja olen vähän katsellut ja harrastajakunnalta ei tullut yhden yhtäkään sääntömuutosehdotusta. Aika jännä.  Olisi mukaampi sääntöjä rukata, jos lajin harrastajat myös aktiivisesti ehdotuksia ja esityksiä tekisi. Mutta kai se on aina niin, että kun epäkohdan huomaa, niin siitä on kiva hetken murista ja sitten asia unohtuu.

Loppuviikko menikin Padisessa. Oli kiva päästä taas kisatunnelmaan, vaikkakin vettä satoi ihan koko helvetin päivän. Lohdullista oli se, että Norjassa kuukausi sitten satoi vieläkin enemmän ja oli vieläkin kylmempää. Ja lohdullista oli myös se, että Nina päästi mut toimareiden koppiin lämmittelemään ja juomaan teetä. Ja kaikelle karmeudelle saatiin palkinto kun sekä Minttu että Saana ratsastivat kisansa loppuun asti ja Minttu pääsi nilkat paljaana pokkaamaan ruusukkeen ensimmäisestä 120 km kisasta ja Saanakin sai plakkariinsa kv-tuloksen 80 km matkalta. Mahtavaa panostusta perheiltä ja tukijoukoilta. Eikä kumpikaan ollut edes henkitoreissaan kisan jälkeen. Tarkempi raportti ilmestyy taas aikanaan Tien päällä -osioon. Hieno reissu taas kerran!