Viikko 38

Yöt alkavat olla aika pimeitä ja myös kosteita. Päätettiin, että hevosten alkaa olla aika palata tallille. Polttiaisia on paljon Tuusulassa ja Hyvinkäällä. Ne häiritsevät Tatankaa huomattavasti, Sellaa onneksi vähemmän. Ensimmäisinä öinä tallissa on nukuttu raivokkaasti, mutta aamuisin on kiire ulos ja ihanaa on se, että Satu availeekin karsinoiden ovet jo viiden korvilla. Rita on myös edelleen arjessa mukana ja helpottaa paljon nykytilanteessa, että Rita tekee jonkun verran tallihommeleita meidän apuna.

Sella on yskähdellyt muutaman kerran. Lämpöä ei ole, eikä rakää tule, joten tarkkaillaan tilannetta. Ratsastus on taas aloitettu laidunloman jäljiltä. Kenttä on kesän aikana ehtinyt vähän ruohottua, mutta äkkiäkis ruovitaan tupsut irti nyt kun taas arki palaa tallille. Kissatkin ovat tyytyväisiä kun ihmisiä näkyy säännöllisesti.