Viikko 27

Vähän epävakaisempi lomaviikko, mutta hevoset ovat olleet äärettömän tyytyväisinä laitumellaan. Nappi on saanut vähän massaa, Tatanka aavistuksen taas rotevoitunut ja Sella mukavasti karistanut ylimääräistä. Laidun on ihan erinomainen. Se sallii jatkuvat syömisen, mutta ylimääräistä ei kerry. On runsaasti tilaa liikkua ja pohjan tietynlainen epätasaisuus vaatii kuitenkin keskittymään askellukseen. Avoimella alueella tuuli käy, joten ötökkähyökkäyskin on maltillista. Riistakameraa kaipailisin, mutta nukun yöni suht levollisesti.

Viikolla tuli mukavia kutsuja ulkomaille toimihenkilöimään. Tietenkin lähden ja olen todella otettu. Jos vaan kutsu tulee, niin olen aina  valmis. Nyt on ikävä kyllä pieniä päällekkäisyyksiä, mutta eiköhän ne saada jotenkin sumplittua. FEI-kisat kuitenkin omassa arvotuksessani ajavat kotimaisten pikkutapahtumien ohi.

Team Töppärä puuhasi kiihtyvällä tahdilla koko viikon viikonlopun kisjoa. Heillä on myös hyvä pöhinä päällä. Ja onhan se kunnioitettavaa sitoutumista, että järkätään vaikka kisat, jos kvaaleja puuttuu. Ja ihan oikeasti pienellä laskutoimituksella selviää, että kun kotimaassa ei kisoja ole, niin kotikisat kannattaa järkätä kvaalien toivossa ennemmin kuin maksaa tuhansia ja lähte ulkomaille kisaamaan. Leppoisa kisapäivä meillä oli lauantaina. Tästä lisää Tien päällä -osiossa.