Viikko 15

Hevosista lähtee karvaa ihan pölisemällä. Kenttä on hienossa kunnossa ja tasaiseen tahtiin kumpikin tamma on päässyt hommiin. Hamid kävi pitkästä aikaa ratsastamassa ja oli taas intoa täynnä. Linnut laulavat ja aurinko paistaa, valoa riittää myöhään iltaan ja on myöhäistetty sisäänottoa kahdeksaan. Tarha on kohtalaisessa kunnossa, mutta ei vielä viitsitä pitää hevosia öisin ulkona.

On laskeskeltu, että heinä riittää loistavasti laidunkauteen asti. Kuten myös kuivike . Kaura riittää varmaan vielä osin seuraavallekin talvelle. kerrankin ollaan tilanteessa, että mitään ei tarvitse paniikkitilassa hoitaa. Lantalakin on hyvässä jamassa.

Käytiin katsomassa Penen varsaa. Ihana olento. Mun mielestä me voitaisiin teettää Sellalla vielä toinen varsa. Tatanka on ollut niin helppo ja kaikin puolin täydellinen. Mutta tietenkin se menisi niin, että jos tehtäisiin toinen, niin kaikki menisi totaalisesti pieleen.