Viikko 11

En muista edellistä kertaa, mutta Kari oli kipeänä!! Miesflunssavitsini eivät uponneet yhtään. Äijä potkötti pari päivää ja loppuviikosta oli taas oma hurmaava itsensä. Tallihommat sujuivat tavalliseen tapaan. Rita ja Satu hoitelivat pääasiallisesti aamut ja päivän ja mä illat. Hamid kävi pari kertaa selässä ja oli sitten nyreänä kun annoin jostain asiasta palautetta. En taas edes muista mistä, mutta niin se aina menee. Ilmeisesti kulttuuriin sidonnaisia eroavaisuuksia. Pohjat ovat tympeässä kunnossa ja kentällä käyttökelpoisena kavioura. Mutta täytyy olla onnellinen, että kenttä ylipäätään on olemassa.

Keskiviikkona kävin vielä luistelemassa. Saattaa olla viimeisiä kertoja. Jatkuva vesisade ei tee jäille hyvää ja järvelle ei taida enää olla asiaa. Kari sen sijaan kävi viikolla nyppäämässä Peneltä kengät pois. Tamma on ihan viimeilissään ja melkoisen massiivisessa kunnossa. Taas on Tiipiillä pienten kavioiden kopsetta tiedossa. Mun mielestä meillekin voitaisiin tehdä toinen varsa. Niin ne ajatukset muuttuu. Kari on tosin toista mieltä, joten ei taida Sella enää varsoja tehdä, vaikka Tatanka on niin super ihana otus ja Sella oli loistava äiti jälkikasvulleen.

Olen mukana parin seuran seuravalmennuskuvioissa ja olen vähän mietiskellyt toteutusta. Mukava päästä tekemään uutta juttua. Varmaan hommat lähtevät liikkeelle pienimuotoisesti, mutta jostain täytyy aina aloittaa. Hyvä juttu ehdottomasti olisi, että seurat pitäisivät seuravalmennuksia yllä.

Parikkala on aktivoitunut mr-rintamalla ja pyrkivät järjestämään syyskuussa kisat. Sain pyynnön lähteä tuomaroimaan ja toki lähden. Eli elokuussa Äkäskompoloon ja syyskuussa Parikkalaan. Kuulostaa aika kivalta.

Viikonloppuna tehtiin taas tallilla enemmän yleispäteviä hommia. Kävin selässä sen verran, että huomasin Sellan olevan vähän ep. Joka kerta sitä pelästyy, että vanha jännevamma ilmoittelee itsestään. Siitä ei nyt onneksi kuitenkaan ollut kyse. Vasemman puolella on rinralihaksessa jotain. Onko ottanut osumaa vai jotenkin liukastellut. Kuka tietää. Hienoinen nyökkäys kuitenkin paljastaa, että kaikki ei ole ihan niin kuin pitäisi. Seuraillaan tilannetta.