21.02.2019

Aamulla pirteänä ylös sängystä. Ohjelmaa oli vielä tällekin päivälle. Mittailtiin vähän Rollen selkää ja pääsin tekemään ontumatutkimusta porolle. Vähitellen oli kuitenkin sanottava heipat ja matka kotiin alkoi kunhan ensin olin saanut postissa lähetettyä ensipuukon viikonlopun ristiäissankarille.

Paljon saatiin sovittua juttuja ja moni asia loksahteli kohdilleen. Reissu oli todella antoisa ja sopi tähän ajankohtaankin kuin naula päähän. Olen tosi tyytyväinen, että vähän lyhyellä varoitusajalla bookkasin itseni lennolle ja singahdin Sirkkaan.

Omat hevoset viettivät edelleenkin ihan tavanomaista eloa keskenään. Rita ja Satu ahertelivat tallilla. Mulla oli illalla vielä lennon jälkeen Matkalla matkaratsastajaksi 1 skype-kurssina. Eli voidaan sanoa, että pari viimeistä päivää ovat olleet jälleen aika matkaratsastuskylläiset.