19.-20.01.2019

Pakkaslukemat alkavat olla sellaisia, että Pedro ei päässyt enää lauantaina aamutalliin. Jos pakkasta on yli 10, niin sen on syytä jäädä kotiin. Aika nopeasti hommat oli tehty. Kari pudotteli tavanomaiseen tapaan heinää ja mä lisäsin tavanomaiseen tapaan kuiviketta. Oviin on ripusteltu rätit eristämään ja kattoluulut alkavat olla aika pienellä. Juuri ja juuri kolmella saadaan yölämmöt pysymään hyvinä ja päivisinkin vedet pysyvät sulina, mutta ollaan nyt aika lailla rajapinnassa.

Lauantaina Kari kävi Sellan kanssa pellolla. Projektina on nyt saada hyvät urat reunoille, niin kahden kilsan lenkkiä voi viilettää huoletta menemään. Tekee koko kolmikolle hyvää ja mukavahan se on pyöriä ihan pihapiirissä. Vauhtia kuulemma piisasi. Viisi keikkaan tuntiin, eli kymppi tuli mittariin ja lumi vaan pöllysi.

Sunnuntaina aamutalli samaan tyyliin ja päivemmällä auringon paistellessa Sella pääsi taas pellolle kirmaamaan sen kympin setin tuntiin. Tatanka pääsi kentälle ja vauhdikas oli sekin.

Mr-tytöt tekivät kukin tahoillaan hyvää treeniä ja kevään kisoissa sitten nähdään, miten työt on tehty. RieRat valmistautuu maaliskuun kisoihin. Tarjolla on tasot 1-3 ja toivomme tietenkin kovasti, että osallistujia on pilvin pimein. Tuskin enää maaliskuussa pakkaset paukkuvat, joten toivottavasti moni kirjaa kisakalenteriinsa Jämsänkosken kisat.