31.08.-01.09.2018

Perjantaina Kari roudasi tallille varatolppia ja muuta sälää. Mä nautin hyvässä seurassa ulkoilmaelokuvasta. Tanja valmistautui Puolassa tykittämään 120 km ja me valmistauduttiin hakemaan hevoset tallille.

Lauantaina aamulla varhain lähdettiin tallille ja seurailtiin Puolan kisaa. Olihan se aika huikeaa, että Turtsa moniosaaja tuli 2*-luokan kärjessä tauolle. Huippua! Me taluteltiin pullukoita talliin ja Tanja hikoili satulassa tuhannen kilsan päässä.

Kun saatiin hevoset tarhaan niin lähdin hakemaa remppamiestä Espoosta. Sitten alkoi ankara tolppien oikominen ja katkenneiden uusiminen. Lopuksi vielä maalattiin tallissa vuoden mittaan kulahtaneet kohdat. Illalla maistui tex-mex ja samalla kippisteltiin sille, että Tanja teki oivan suorituksen, vaikka vauhti vähän hyytyi loppua kohden. Kova mimmi ja kova Valedro. Paljon on nyt olalle tapuuttelijoita, mutta vähän oli toinen ääni kellossa seitsemisen vuotta sitten. Se on jännä, miten lyhyt ihmisen muisti on ja miten helposti se mieli sitten muuttuu, kun joku saakin onnistumisia alle. Tanjan puolesta olen valtavan onnellinen ja olisin mielelläni ollut tilanteessa mukana. Toki soittelin Puolaan heti tuloksen selvittyä.