24.-26.08.2018

Lämmintä, mutta illat ovat pimeitä. Niin kuin elokuun lopulla kuuluukin. Hevoset viettävät edelleen leppoisaa eloaan laitumella. Nappi kävi sunnuntaina Ritan kanssa Kouvolassa kipaisemassa 80 km. Alku oli kovinkin vauhdikas, mutta loppua kohden vauhti vähän hiipui. Tuloksena kuitenkin ihan näpsäkkä kisa ja oheistuotteena luokkavoitto. Toki luokassa ei kolmea enempää ollut osallistujiakaan, mutta se saatiin, mitä haettiin. Samaisissa kisoissa mä olin stewardina. Jouhevaa tekemistä ja hommat rullasivat sumaralaiseen tyyliin. Joku keksii aina jotain valittamista, mutta ilmeisesti suunnatonta valituskirjelmäryöppyä ei ole odotettavaissa. En taida laittaa Tien päällä osioonkaan mitään, sillä kisat olivat niin rutiinisuoritus, että ei oikein irtoa mitään kirjoitettavaa. Mun auto alkoi tosin matkalla kenkkuilla ja se viihtyikin seuraaavn viikon Veholla. Syyllisenä ilmeisesti Nesteen uusi polttoaine.

Turunen valmistautuu reissuunsa Puolaan. Olisi kiva lähteä mukaan, mutta nyt ei pysty kykeneen. Tarkoitus oli, että olisivat tulleet meilleyöksi sunnuntaina, mutta Turuselle sattui myös pieni polttoainehaaste. Näin ollen yöpyivät tallilla. Hanu kävi toki meiltä hakemassa vähän matkalla tarvittavia juttua, mutta muuten en päässyt kasvotusten onnea toivottamaan. Kari fixasi tallilla vielä vähän kengitystä ja jätti vieraat viettämään laatuaikaa tallitupaan.

Mä en oikein ehdi valmistautua yhtään mihinkään, kunhan rimpuilen töissä. Lottovoittoa odotellessa.