15.-20.08.2018

Kivat loppukesän kelit jatkuvat. Yöt ovat jo pimeitä ja iltaisin on saatu nauttia upeist auringonlaskuista. Hevoset ovat edelleen laitumella. Jos ei muuta, niin ainakin saavat liikkua runsaasti. Mä härdäilin jo pitkin viikkoa Jarkon ja Ninan hääjuttuja. Torstaina kävin vielä katsomassa Roosan yhtä peliä ja perjantaina lähdettiin Pyhäjärvelle. Hevoset olivat mielessä sen verran, että Ilmo soitteli ja kertoi, että valvonta ja hoito lakkaavat tämän laidunkauden osalta. Myös Diana on aktivoitunut ja ilmoittanut, että meidän yhteistyö jatkuu ainakin vuoden eteenpäin. Ensi kesälle on laidunpaikat varattu, mutta kuvio on luonnollisesti vähän auki. Ja senhän tässä nyt on ainakin saanut oppia, että ihan lukkoon ei kannata mitään suunnitelmia lyödä. Toki se on niin, että kun jokin päättyy, niin samalla tulee mahdollisuus jollekin muulle alkaa. Jotenkin vaan tuntuu ,että näissä hevosjutuissa meillä ei ala yhtään mikään. Asiat vaan päättyvät. Noh, ehkä tämä pitkäänjatkunut alavireisyys joskus loppuu. Pakkohan sen on loppu, sillä mikään tila ei kestä ikuisesti. Sitä jaksan vakuuttaa aina muille, mutt tuntuu, että tilanne on jotenkin jämähtänyt paikalleen ja aika tummiin vesiin.

Kekkerit menivät ihanasti ja teki jotenkin tosi hyvää olla kerrankin tilaisuudessa jossa ei ollut yhden yhtä toista hevosimistä. Eikä suurin osa läsnäolijoista edes tiennyt, että meillä on hevosia. Eli oikeastaan täysin hevosvapaa viikonloppu. Ihan terveellistä.  Ja terveellistä on varmasti myös viettää välillä tavallista elämää, olla läheisten seurassa ja pukeutua siististi. Viikonloppu oli upea ja tunteikas. Maanantain ajeltiin kotiin ja alettiin miettiä alkavan viikon hevoskuvioita. Rita on lähdössä Kouvolaan kisaamaan ja Turunen Puolaan. Jos ei muuta, niin voidaan myötäelää. Vähitellen kesä on laidunnettu ja syksyn uurastus hevosten parissa taas alkaa. Tyttöjen kanssa mennään vielä Halloweeniin humputtelemaan ja kausi alkaa olla siinä. Jossain vaiheessa ajatus oli, että olisin kisassa omalla uudella hevosellani, mutta eipä ole hevosta pihassa näkynyt.