14.08.2018

Kari lähti töiden jälkeen fixaamaan Napin kengitystä kisakuntoon. Mä taas suuntasin töiden jälkeen Espoosta Pitskuun. Olin tietenkin myöhässä, mutta liiton uusi toimipiste löytyi hyvin ja pääsin ovistakin sisälle. Meillä on sääntövaliokunnan kokous. Olin vähän ennakkoon miettiliäs, että meneekö rähinäksi. No ei mennyt.  Olin aika hyvin valmistautunut, niin kuin kai aina olen kun tuon tyyppisiin kinkereihin osallistun. Ilmapiiri oli avoin ja salliva. Kaikki muut paitsi este ja vikellys olivat edustettuina. Käytiin tosi hyvää keskuselua rakentavassa hengessä ja jaoimme monessa asiassa toistemme näkemykset ja mielipiteet. Kuumia puheenaiheita oli luonnollisesti SM, pakolliset lepotauot, muutokset kilpailujärjeselmässä, valituskäytänteet, yleinen osa, lajisäännöt ja ristiriidat, FEI-sääntöjen päivitykset ja tulevat sääntömuutokset. Lähtiessä olin kyllä hyvällä tuulella. Vähän oikein olin itsekin yllättynyt. Siitä on pari vuotta aikaa kun olen liiton paltsuissa pyörinyt ja kiva oli olla taas remmissä mukana. Luulen edustaneeni ihan hyvin.