10.08.2018

Edelleen mainiot kesäkelit ja viikon päätteeksi päätettiin hakea tammat vielä kertaalleen parturoimaan pihanurmea. Sekä etutarha, että takatarha ovat reuhahtaneet pienten sateiden myötä, joten syötävää on taas runsaasti. Sella hirnui villinä kun traileri tuli näköpiiriin. Kahden tamman lastaus otti aikaa 5 minsaa. Ei voi kiistää, että mukavalta tuntuu. Miten vaikeaa se Sellan kanssa aikoinaan osasikaan olla!! Ja fantastista on, että Tatanka parin kuopaisun jälkeen astelee koppiin ja ihan tyynesti nappaa pari palaa leipää kiitokseksi. En haluaisi lässyttää turhia, mutta kyllä Tatankan kanssa kaikki on mennyt niin kamalan helposti ja hyvin. Vaikka varsan laittamisessa ei ole mitään järkeä, niin onhan se vaan ihana tilanne, kun kaiken olet itse tehnyt tai jättänyt tekemättä. Hyvässä tai pahassa.

Matkustus sujui taas ongelmitta. Nuo puolen tunnin reissut ovat juuri sopivan mittaisia. Kotipihassa typykät pääsivät etutonttiin mutustushommiin. Me lastattiin itsemme autoon ja suunnattiin Rantatien Taiteiden Yöhön. Ilta pimeni aikanaan ja vettäkin vähän räpsytteli, mutta tammat olivat tyytyväisinä ekoruohonleikkureina.