01.05.2018

Satu oli taas aamulla ahkerana ja me käännettiin vaan kotona kylkeä. Tosin mun kääntely loppui taas jo ennen seitsemää, mutta äijä taisi kääntyille ihan yhdeksään asti. Kun siitä tokeni, niin lähti hoitamaan pienen kengityshomman tallimatkalla ja pääsi sopivasti sateettomana hetkenä Sellan kanssa lenkille. Reipasta oli meno ja pohjat mukavan pehmeässä kunnossa. Perinteinen 12 kilsan peltolenkki. Lenkin jälkeen koko kolmikko sai väliheinät ja Kari kiirehti kotiin ahtamaan nakkeja, lihapullia sekä perunasalaattia perinteisin menoin Lehtikuohon kera.

Mä mietin jo kiivaasti tyttösten kisareissua ja sen lisäksi mulla on jokin rooli kahdellakin kesäleirillä, joten niitäkin on kiva pohdiskella. Junnuille tietenkin järkätään oma leiri ja sitäkin olen tässä parin päivän aikana ideoinut. Osittain runko varmaan sama kuin aiemmin, mutta jotain uuttakin täytyy aina ottaa mukaan.  Suunnitteluhommat on kyllä ihan parhaita.

Lisäksi käytiin vähän läpi asioita, joita jokaisen pitää vielä tehdä ennen Kõrvemaan kisaa. Muutamaa asiaa pitää treenata ihan jokaisen. Lauttaliput yhdistelmille on varattu. Boksit ja ihmisten majoitukset myös. Hyvää on se, että jokainen ratsastaja on viime vuonna jo paikan päällä käynyt. Sara oli ainut, joka kisasi, mutta muut olivat astimassa ilmapiiriä. Se on aina eduksi, jos käy ennakkoon paikkoja katselmassa. Sitä suosittelen aina kaikille, että jos yhtään on mielessä, että joskus kv-kisoihin lähtee, niin kannattaa ekat kisat käydä katsomassa huoltajana tai turistina.