15.5.2005

Tänään päätimme tehdä taas vähän pidemmän lenkin ja karttasivuja tutkittuamme olimme löytäneet kohtalaisen rauhallisen reitin talleita kotiin. Minä kapusin selkään ja Kari starttaili Jopon käyntiin ja tällaisella laumalla lähdimme liikenteeseen. Matka meni hyvin, vaikka paljon tuli vastaan uutta outoa. Kotipihassa Hopo sai muutaman tupsun tuoretta ruohoa ja vettä. Sitten Kari hyppäsi selkään ja ratsasti pojan samaa reittiä takaisin. Taas uusi alue opittu tuntemaan. Ajatus on kesällä patikoida aika useinkin omalle pihalle hetkeksi oleilemaan. Kokeilu antoi viitteitä siihen, että tulee onnistumaan jatkossakin. Matkaa pikkuteitä kotiin tulee n. 5 kilometriä ja takaisin tietenkin toinen samanmoinen. Varmaan taas illalla uni maittaa.

Kauran vähennys on tehnyt selvästi hevosesta leppoisamman. Vauhtihakuisuutta ei ole ollenkaan enää niin paljoa. Ja varmaan siihen vaikuttaa sekin, että ympärillä pyörivät ihmiset tulevan päivä päivältä tutummiksi ja myös otteiltaan varmemmiksi