Viikko 22

Lämmintä riittää ja laidunruoho kasvaa. Yhden arkivapaapäivän turvin saatiin jotain aikaiseksi. Aitatarpeita on haalittu ympäri pitäjää ja saatiin kuin saatiinkin tolpat ja tikut viriteltyä ensimmäisen vajaan hehtaarin kokoiselle läntille. Vielä kun jaksaa langat viritellä ja sillän korjata, niin johan alkaa laidunkausi meiltäkin.

Leiri alkoi sunnuntaina. Viikolla yritin sitäkin valmistella ja sainkin mielestäni aika kivan ohjelman aikaiseksi. Tytöt tulevat ja menevät vähän omia aikojaan, joten pientä säätämistä myös ohjelmassa on ollut. Lisäksi ajankohta ei ole ihan optimaalinen, sillä joudun ottamaan yhden lomaviikon vähän pahaan saumaan, mutta mitäpä sitä ei tekisi, jotta nuoriso olisi tyytyväinen.

Töissä myös aika vauhdikasta. Mutta kyllähän lukuvuosi taas loppumassa on ja toivottavasti saadaan onnellisia uusia ammattilaisia lähetettyä suotuisissa tuulissa maailmalle.