Viikko 21

Karilla taas reissuviikko ja mullekin tuli niinkin eksoottinen matka kuin junamatka Joensuuhun. Näin ollen hevosten perään katsominen oli varsin pitkälti Satun ja Ritan vastuulla.

Viikonloppuna ajelin taas Jokioisten suuntaan. SuMaRalla jäälleen seuravalmennus ja olin mielestäni kasannut aika kivan ohjelman. Perinteiseen pedagogiseen tapaan ensin vähän teoriaa, joka skypen kautta jaettiin ja sitten siirryttiin vihmovaan sateeseen. Ensin istuntaharjoituksia tehtiin kentällä ja sen jälkeen maastossa. Videomateriaalia saatiin pajon ja päivän päätteeksi niitä vielä porukalla katseltiin. Etäkurssilaiset lähettelivät omia videoitaan seuraavana päivänä ja kommentoin sen mitä pienistä otoksista pystyin. Olen itse aika tyytyväinen tuohon seuravalmennuskuvioon ja olen mielissäni, että SuMaRalla on aktiivinen porukka siinä mukana ja tietenkin olen mielissäni, että pyysivät mut mukaan.