Viikko 16

Tästä alkaa nelipäiväisten työpäivien jakso. Käytännössä siis tehtävä neljässä päivässä viiden hommat. Onneksi meillä on Satu, joka tosin alkaa nyt keskittyä vähän enemmän oikeisiin töihin, joten pienessä pinteessä saatamme olla ennen kuin hevoset pääsevät taas laiduntamaan.

Kelit ovat upeat. Voisi sanoa jopa helteiset. Karvaa lähtee ja lumet alkavat olla poissa. Kenttä kivassa kunnossa ja kumpikin tamma on päässyt sinne pyöritettäväksi vuoron perään ja välillä samanaikaisestikin.

Mr-komitea on masinoinut kaikkien seurojen yhteisen seuravalmennuksen. Suunnittelussa oli pientä klappia ja loppuhuipentumana meillä oli vähän eriäviä käsityksiä aloituspäivämäärästäkin, mutta saatiin kuin saatiinkin potkaistua hanke käyntiin Pitkäperjantaina. Tästä tarkemmin Tien päällä-osiossa. Pääsiäisen pyhinä saatiin paljon tallilla aikaiseksi. Ihanaa on, kun mennään taas kohti kesää. Sen jo aistii aamuisin. Linnut, hyönteiset, tuoksut, ensimmäiset kukat ja hiirenkorvat. Kyllä kevät on ihmisen parasta aikaa! Ja hevosten myös!