Viikko 10

Kevät keikkuen tulevi. Ihan sanonnan  varsinaisessa merkityksessä. Jos tänään sataa lunta, niin huomenna paistaa aurinko ja ylihuomenna sataa vettä. Yhtenä aamuna -19 pakkasta ja seuraavana +3 lämmintä. Viikonlopun kisoja ajatellen yhtenä päivän näyttää tosi hyvältä ja seuraavana tosi huonolta.Vaihtelevaa säätä. Toisina päivinä kevät lähestyy sateen avustuksella ja toisina päivänä valutaan takaisin talveen lumisateen merkeissä. Tammat ovat saaneet kengät. Sellalla ihan perinteiset rautakengät ja Tatanka sai ensimmäisiksi kengiksii liimakengät. Olen onnellinen molemmista variaatioista. Kenttä on surkeassa kunnossa. Uraa voi kiertää, muuta ei oikein pääse tekemään. Kari on Sellan kanssa käynyt tavanomaisilla lenkeillään kaikesta huolimatta. Karva alkaa irrota ja sitä löytyykin ihan kaikkialta.

Jämsänkosken kisoja jännitettiin pitkin viikkoa. Toisin päivinä jännitettiin pohjina. Sitten alkoi porukkaa sairastua ja perjantaina hermoiltiin vielä sitä, saadaanko mistään eläinlääkärille sijaista. No hyvin kuitenkin kävi. Hyytävässä kelissä saatiin kisat vedettyä läpi. Pieni raportti tpj:n näkökulmasta Tien päällä-osiossa.

Saana oli mun holhokeista ainoana tulessa. Typsy teki hyvän suorituksesn ja ratsati oikein oivasti ja kypsästi. Tästä on tiimin hyvä jatkaa eteenpäin. Minttu oli huoltohommissa. Eletään sellaista aikaa, että jokainen kisa ja jokainen huoltoreissu on oppimisen paikka. Vielä menee monta vuotta kun voi todeta, että menee rutiinilla ja homma alkaa tuntua toistolta. Ja siltikin joka kerta oppii ja oivaltaa jotain uutta.

Sunnuntaina olin jotenkin ihan poikki ja se meni varsin pitkälti loikoillen.