Viikko 9

Karilla reissuviikko ja mulla aika vauhdikasta taas töissä loman jälkeen. Jotenkin muutenkin hommat ovat muuttuneet entistäkin hektisemmiksi. Rieratin kisoja puuhataan jo kovasti.

Tallilla tavanomainen meininki. Satu ja Rita urakoivat ahkerasti. Hamid kävi muutaman kerran jeesaamassa ja ratsastamassa. Muutoin ei mitään ihmeellistä. Viikonloppuna vähän aurinkokin paistoi ja oikein kovalla mielikuvituksella saatoi aistia kevään lähestyvän. Mulla on välillä todella kovia puuskia ostaa uusi suokki ilahduttamaan elämää, mutta välillä taas tuntuu, että koko ajatus on päätön. Selkään tekee kovasti mieli, mutta ei se vaan Sellan tai Tatankan kanssa ole ihan sitä, mitä haluaisin. Jotenkin kuitenkin tuntuu myös siltä, että ei sellaista hevosta löydy, joka pystyisi täyttämään sen paikan, joka nyt on tyhjänä. Ja nyt olen huomannut, että se on oikeastaan kahden hevosen kokoinen – Urhon sekä Hopon.