01.02.2019

Humpsahdettiin helmikuulle.Päivät ova vähän pidemmät ja se tietyllä tavalla vaikuttaa yleiseen mielialaan. Mulla on tulossa matkaratsastuksen alkeiskurssi ja tuomarikurssi. Olen päättänyt näinä päivinä päivittää materiaalini. Oikein ääneen ihmettelin, että eipä ole hetkeen ollut mitään sellaista tekemistä, mitä olen päässyt vetkuttelemaan. No nytpä taas on. Mikähän siinä on, että kaikki vastaavat hommat sitä tekee ihan just sen itse asettamansa deadlinen äärirajalla. Jaksoin kuitenkin kaivaa tarvittavat matskut esiin ja lukea uudet säännöt ja asennoitua asiaan.

Rita hoiteli tallihommat.  Tatanka nyppii pieteetillä aidan lankkuja. Sille on tullut ilmeisesti tapa nappailla niitä irti. On kaikesta päätelllen tosi hauskaa puuhaa. Nappi kyyläilee yleensä sivummalta tammojen tekemistä. Se on vähän alkanut haastaa naisia ja antaa niille välillä jopa kyytiä. Kummallakin on vekki silmäkulmassa.

Illalla vielä vähän katselin huomisen lähtölistoja. Kausi alkaa kotimaassa. Toivottavasti tulee hyviä tuloksia ja sen myötä nostetta alkavaan kauteen. Tytöt treenailevat tahoillaan. Tehdyt sääntömuutokset ainakin mielestäni antavat hyvää boostia kisakauteen. Mitään kommentteja en ole vielä kuullut, mutta ehkä ekan kisan jälkeen pohdiskelu alkaa.