14.-18.01.2019

Maanantaina Satu vielä hääri tallilla ja sen jälkeen hän onkin muutaman viikon poissa, joten joudumme pärjäämään vähän pienemmällä miehityksellä. Onneksi Rita jaksaa ahertaa. Toivotaan, että pahin pakkaskausi ei tulisi juuri tähän saumaan, mutta melkeinhän sen arvaa, että tulee. Lunta on sadellut oikeastaan joka päivä, joten Ilmon puoleen piti loppuviikosta kääntyä ja aura kävi pihassa kääntymässä.

Liikutukset ovat aika maltillisia viikolla. Hamid kävi pariin kertaan pellolla ja mä jonkun verran jaksan pyöriä kentällä. Tatanka lähinnä riekkuu tarhassa kun muut ovat töissä.

Pikkupaalin alkavat olla lopussa ja Kari on vinkuillut toimittajalta lisää. Ehkä satakunta paalia saataisiin vielä lähiviikkona. Isoja paaleja on, mutta en ole ihan täysin tyytyväinen laatuun. Muutenkin pienten kanssa on helpompi touhuta.

Helmikuussa olen menossa pitämään toimarikurssia Hyvinkäälle. Toivottavasti saadaan tupa täyteen. Leville pitäisi mennä pitämään valmennusta ja mahdollisesti jotain alkeiskurssia. Yllättäen myös Ylläs on aktivoitunut. Olisi hienoa saada pohjoinen ulottovuus matkaratsastuksen suhteen aktiiviseksi. Siellä kun olisi mahtavat puitteet harrastaa.