11.01.2019

Töissä kehittämispäivä, josta suuntasimme suoraan tallille. Ensin valmisteluun pääsi Nadir. Hamid ponkaisi selkään ja lähti pellolle, jossa olikin mukavasti lunta puoleen sääreen. Ensin etenivät käynnissä ja sitten siirtyivät raviin ja lopuksi ottivat muutaman ihan onnistuneen laukkapätkänkin. Sitten vähän taas kevyttä ravia ja loppuun verkat käynnissä. Pelto oli tosi hyvässä kunnossa. Nyt kannattaa siellä viilettää.

Kun ratsukko oli siirtynyt pellolle, niin mä aloin laitella Sellaa valmiiksi. Tammat olivat vähän kierroksilla kun ruuna viiletti pellolla. Varsinkin Tatanka paineli häntä tötteröllä pitkin tarhaa. Se luonnollisesti teki mun ja Sellan elämän vähän hektiseksi. Tilanne aloi rauhoittua  vasta sitten kun Nappi palasi pihapiiriin. Olivat vielä hetken kentällä ja sen jälkeen oli aika loppuhoitojen. Mä pyörittelin Seljankaa jonkun aikaa kentällä ja sitten sekin pääsi tarhaan hetkeksi möllöttämään. Aika oli väliteen ja sitten iltatallin.