12.-15.11.2018

Säätilat edelleen ajankohtaan nähden lämpimät. Plussalla ollaan kutakuinkin 10 astetta. Vettä tihuttelee, mutta mitään vedenpaisumusta ei onneksi ole. Tarhat ovat kohtalaisessa kunnossa. Kenttä kestää kasassa, jos siellä ei revitellä.

Hevosia liikutellaan harvakseltaan. Lähinnä kentällä. Mulla on alkanut yläkoulukierrokset, joten en ehtinyt tallille oikeastaan koko viikkona. Töiden ohella valmistelin loppuviikon junnuleiriä, joka pidetään meillä kotona.

Sääntömuutostyö lähestyy loppuaan. Pisteytys pitäisi saada järkeistettyä. Se on oikeastaan mun mielestä tässä kohtaa tärkein juttu. Luokkajakoihin tulee muutoksia, mutta niiden suhteen ei mielestäni voi tulla mitään suurta härdelliä. Lajiseminaariin on vaisusti menossa porukkaa joten ilmeisesti asia ei kiinnosta suuressa mittakaavassa. Omakaan intoni ei riitä. Vuosi sitten vähän päätin, että pakotan tytötkin mukaan, mutta olen syönyt jo sanani tässä asiassa.