29.10.-04.11.2018

Kaamosta kohden edetään. Aamun hämärissä töihin, illan hämärissä tallille ja illan pimeässä kotiin. Vaatii melkoista mielukuvista pitää hyvää virettä ja positiivista mieltä yllä. Kylmä ei ole, mutta kosteaa ja pimeää. Hevosten kanssa tekeminen on pientä puuhastelua. Sellan kanssa viikolla pyöritään kentällä ja viikonloppuisin Kari tekee pidempiä lenkkejä. Tatankan kanssa aletaan olla 40-60 minuutin liikutuskerroissa, joita on 1-2 kertaa viikossa. Pääasiassa sen kanssa työskennellään käynnissä, mutta ravia on lisätty ohjelmaan. Kohta ollaan siinä vaiheessa, että Pauliina tulee kuvioihin mukaan. Mä edelleen haaveilein omasta hevosesta. Ei siitä pääse yli eikä ympäri. Ei vaan löydy mielestä. Samalla etsiskellään hilajaisesti uutta tallia, mihin lauma voitaisiin kärrätä, sillä aika kuluu ja pian ollaan taivasalla. Sellaista tällä erää. Pikkujoulukausi on alkamassa ja se korkkaa Riemuratsukoiden perinteiset kekkerit.